Olympiako-steki.blogspot.com

Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τα βρήκε με Σάντσες και περιμένει την Βαλενσιέν

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Κολομβιανό άσο Σάντσες, όμως περιμένει να δει αν θα παραμείνει στην Ligue1 η ομάδα του για να κλείσει τη μεταγραφή.
Σάντσες


Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού όπως φαίνεται θα αρχίσουν από τη μεσαία γραμμή, όπου έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα ειδικά μετά τη φυγή του Ντουντού.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, όμως ένας από αυτούς είναι πιο κοντά σε σχέση με τους υπόλοιπους στόχους.

Μιλάμε για τον Κάρλος Σάντσες ο οποίος θα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά περιμένει να δει αν θα καταφέρει τελικά η Βαλενσιέν να παραμείνει στην Ligue1, για να ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του.

Στην Γαλλία απομένουν δυο ακόμα αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και η Βαλενσιέν βρίσκεται στην 12η θέση (από τις 20) με 44 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Μονακό(!) που είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Την 37η αγωνιστική η Βαλενσιέν θα παίξει εκτός με την Μαρσέιγ, ενώ την 38η και τελευταία με την Νις στο γήπεδο της. Και τι μας ενδιαφέρει αυτό εμάς θα πείτε;

Αν υποβιβαστεί τελικά η γαλλική ομάδα, η τιμή του Σάντσες θα πέσει στα επίπεδα που μπορεί να διαπραγματευτεί ο Ολυμπιακός. Αν παραμείνει τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Αρχικά η Βαλενσιέν ζήτησε 4 εκ. ευρώ, όμως ο Ολυμπιακός δίνει μάξιμουμ 2 εκ. ευρώ.

Όπως και να έχει σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί με το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού να είναι η επιθυμία του παίκτη να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.