Olympiako-steki.blogspot.com

Σελίδες

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Οι Γερμανοί ξανάρχονται ...για "Φέτφα"

Έντονο είναι το ενδιαφέρον γερμανικών συλλόγων για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, με τη Χόφενχαϊμ να έρχεται στο προσκήνιο και να φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.


Λίγο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του "Φέτφα" με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, λίγο η υπέροχη παρουσία του επίσης εκ Πειραιά ορμώμενου, Κυριάκου Παπαδόπουλου, στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Σάλκε, έχουν κάνει τους Γερμανούς να κοιτούν με προσοχή το ελληνικό "παζάρι".

Είναι γνωστό πως η Βέρντερ Βρέμης παρακολουθεί καιρό τώρα τον 20άχρονο άσο των "ερυθρολεύκων", χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση.

Αυτή που έρχεται τώρα στο προσκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα", είναι η Χόφενχαϊμ,πουτερμάτισε 11η στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Όπως προκύπτει από κύκλους ατζέντηδων, η Χόφενχαϊμ παρακολουθεί στενά το νεαρό μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών και σταθμίζει τα δεδομένα ώστε να καταθέσει την κατάλληλη πρόταση για την απόκτησή του.

Το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει κάποια πρόταση για τον Φετφατζίδη μέσα στη μεταγραφική περίοδο και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός και τι απαιτήσεις θα προβάλλει για την παραχώρηση του "ταλέντου" του.